Hrvatski | English | Français | Deutsch | Italiano | Español

GOURDON – građevinske prikolice


www.remorques-gourdon.com

Remorques GOURDON vodeći je europski proizvođač otvorenih građevinskih prikolica ukupne nosivosti do 20t koje se proizvode u preko 30 homologiranih i certificiranih modela. Proizvodnja Gourdon prikolica izvodi se robotima, koji uz sklapanje i varenje konstrukcije istovremeno vrše kontrolu materijala i spojeva čime su zadovoljene najstrože europske norme, a što dokazuje i posjedovanje CE certifikata.

Uz standardnu opremu, sve prikolice ovisno o modelu, moguće je opremiti i dodatnim opcijama iskazanim uz svaki model. Odabirom jednog od modela Gourdon prikolica, odabrali ste neovisan, brz i siguran transport vašeg stroja ili opreme.

 

Kontrola kvalitete Remorques Gourdon

Tijekom proizvodnje, redovito se provodi kontrola što u potpunosti garantira propisanu kvalitetu čime se osigurava visoka trajnost proizvoda.

CE oznaka garantira i potvrđuje da su ugrađeni propisani materijali i oprema te se time omogučava sigurno korištenje proizvoda.

 

Prikolice s naletnom kočnicom

 

Prikolice sa zračnim kočnicama i ABS-om

 

Prikolice sa cisternom

 

Galerija fotografija

 
Leave a Reply

You must be logged into post a comment.

 • Prodajne akcije i popusti

  Tvrtka MOVEX d.o.o. nastavlja sa ugodnim iznenađenjima.

  U tijeku je prodajna akcija ''NAŠA OPREMA - VAŠ USPJEH'' u sklopu koje svojim kupcima nudimo dio proizvoda po posebnim cijenama:

  Iskoristite priliku, opremite se kvalitetnim proizvodima i spremnije dočekajte ''bolje dane''. Akcija se odnosi na ograničenu količinu proizvoda, a vrijedi do isteka zaliha. Na ostali dio proizvoda iz naše ponude, nudimo dodatne rabate.

  Više informacija o proizvodima koji su trenutno na akciji, saznajte na tel.: 01 / 45 78 224.
 • Posao i karijera

  Ukoliko smatrate da bi svojim radom, znanjem i/ili iskustvom mogli pridonijeti rastu i razvoju naše tvrtke, molimo Vas pogledajte otvorena radna mjesta.

 • Financiranje

  Svi proizvodi iz zastupničkog programa tvrtke MOVEX d.o.o. mogu se financirati putem leasinga, a prema odabiru leasing kuće ovisno o želji kupca.

 • Potvrda proizvođača i certifikati

  Tvrtka MOVEX d.o.o. ovlašteni zastupnik i distributer proizvoda Müller Mitteltal iz Njemačke, izdaje za vaše rabljene Müller Mitteltal prikolice i poluprikolice Potvrde proizvođača i Certifikate (HERSTELLERBESTÄTIGUNG/MANUFACTURER’S CERTIFICATE).