Hrvatski | English | Français | Deutsch | Italiano | Español

O nama

Dobrodošli na stranice tvrtke MOVEX d.o.o., ovlaštenog zastupnika renomiranih proizvođača građevinske, cestarske i komunalne opreme.

Tvrtka MOVEX d.o.o. nastala je na temeljima obiteljskog obrta za graditeljstvo, a koji je osnovan 1964. godine. Prilagođavajuči se potrebama tržišta, 2002 godine proširujemo djelatnost, razvijamo zastupnički program i postajemo ovlašteni predstavnici i distributeri svjetskih tvrtki: PENTA-MOTER, C.L.M., REMORQUES GOURDON, MÜLLER-MITTELTAL, TopTec Spezialmaschinen, AUSA, MESSERSI i KIEFER.

Tvrtka MOVEX d.o.o. razvila se u prepoznatljivu tvrtku specijaliziranu za građevinsku, cestarku i komunalnu opreme i strojeve, a naši klijenti prepoznali su nas kao korektnog partnera i nezaobilaznu kariku u opremanju svojih tvrtki, kako u u Republici Hrvatskoj tako i na tržištima regije.

Samostalno izlažemo na sajmovima u zemlji: Medunarođni sajam građenja i opremanja u Zagrebu, Jesenski međunarodni Zagrebački Velesajam, Međunarodni poljoprivredni sajam u Bjelovaru i SASO Međunarodni sajam građevine u Splitu.

Kao partner-izlagač prisutni smo na vodećim sajmovima u inozemstvu: SAIE Bologna (IT), BAUMA München (D), INTERMAT Paris (FR), SAMOTER Verona (IT).

Trend rasta i razvitka nastavljamo i u budućnosti uvođenjem novih proizvoda te se sustavno prilagođavamo zahtjevima tržišta.

S poštovanjem,

Direktor
Robert Husnjak, ing. grad.


 • Kontakti

  MOVEX d.o.o.
  Kršinićeva 5
  10000 Zagreb
  Hrvatska
  Tel: +385/(0)1 45 78 224
  Fax: +385/(0)1 45 78 222
  GSM: +385/(0)91 280 28 88
  E-mail: info@movex.hr
  OIB: 29923932730