Hrvatski | English | Français | Deutsch | Italiano | Español

C.L.M. – aluminijske rampe

POTVRDA KVALITETE

Svaki proizvod proizveden u C.L.M. tvornici podvrgava se ispitivanju i odgovara najvišim standardima za kvalitetu.

POTVRDA KVALITETE PROIZVODA

Svi C.L.M. proizvodi ispitani su od strane inžinjera DEKRA-e (internacionalno nostrificirano tijelo iz Stuttgarta, Njemačka), koji testiraju rampe pod opterečenjem većim za 200% od iskazane vrijednosti, čime potvrđuju njihovu kvalitetu. Takav način ispitivanja u potpunosti zadovoljava važeće europske standarde.

ZAJEDNIČKA POTVRDA KVALITETE PROIZVODA

Proizvodnja i način kontrole certificirani su od strane TÜV Italija. C.L.M. proizvodi posjeduju potvrde o kvaliteti, koju podižu u skladu sa najnovijim i najzahtjevnijim standardima.

C.L.M. certifikati kvalitete

C.L.M. – rampe za strojeve na gumenim gusjenicama i kotačima

C.L.M. proizvodi asortiman rampi od legure aluminija 6082, nosivosti od 200 – 14.000 kg i duljine do 5,00 m za utovar/istovar strojeva na gumenim gusjenicama i kotačima. Svih 12 serija rampi dostupno je u više od 100 standardnih modela, osiguravajući kupcu kompletnu paletu rampi iz koje je moguće izabirati rampe koje najbolje odgovaraju njegovim potrebama.

Rampe su dostupne sa ili bez istaknutog visinskog ruba i sa različitim tipovima pričvrščenja (A, i B = C). Proizvodni program počinje od rampi za namjenu utovara/istovara strojeva lakih težina (npr. kosilice, invalidska kolica itd.) do namjene za utovar/istovar teških strojeva i mehanizacije (npr. rovokopači, viličari, bageri itd.).

Zahvaljujući maloj površini i maloj težini patentiranog, duplog T-presjeka, zagarantirana je največa otpornost na savijanje. Osim toga struktura površine i čvrstoća profila od legure aluminija 6082, najbolja su garancija protiv oštećenja ili deformacija koja mogu uzrokovati opasna napuknuće i lomljenje strukture utovarne rampe.

 

C.L.M. – rampe za strojeve na željeznim gusjenicama

C.L.M. izrađuje patentirane rampe dizajnirane za utovar i istovar strojeva na željeznim gusjenicama. Asortiman rampi obuhvaća 5 verzija izvedenih u 35 standardnih tipova.

Rampe su izradene od profila sa blago iskošenim demontažnim donjim dijelom na vodilici, aluminijskim nosivim letvicama, različitih debljina, poredane na način da stvaraju protukliznu površinu na koju se željezne gusjenice stroja lako hvataju.

Struktura profila rampe izvedena je na način da štiti rampu od oštećenja.

Rampe nosivosti veće od 10t po paru, isporučuju se isključivo sa pričvršćenjem tipa B = C (za cijev ili «L» profil).

 

TIPOVI PRIHVATA – KONEKCIJE

Standardni tipovi spajanja
Standardni tipovi spajanja

Specijalni prilagođeni primjeri spajanja

Presjek
Presjek
Platforma sa stranicom
Platforma sa stranicom
Priključak klinom
Priključak klinom

 

C.L.M. – mostovi

C.L.M. proizvodi aluminijske mostove nosivosti od 400 do 5.500 kg, duljine do 6,00 m1 i širine do 1,25 m. Standardni asortiman sadrži 2 verzije mostova, razvijene u ponudi od 30 modela. Svi mostovi imaju mogucnost skidanja ili preklapanja rukohvata.

Mostovi se uglavnom koriste za gradilišta, kao sigurnosna oprema za prijelaz preko kanala i iskopa svih vrsta (npr. veza između skele i objekta ili veza objekta sa objektom). C.L.M. mostovi zadovoljavaju važeće propise budući da imaju ogradu visine 1,00 m sa dodatnom sigurnosnom prečkom i bočna povišenja visine 20 cm u podnožju mosta.

Opće karakteristike mostova:

 • Protuklizna površina sitno orebrana;
 • Prilagodeni krajevi bez visinskih barijera za nesmetani prijelaz invalidskih kolica;
 • Sigurnosna bočna povišenja u podnožju mosta visine 20 cm;
 • Lako skidivi i preklopivi rukohvati visine 1,00 m;
 • 2+2 rupe na krajevima za pričvršćenje podnice mosta za tlo;
 • Specijalne veličine dostupne ovisno o zahtjevu kupca.

Izgled mosta sa sklopivom ogradom

 

C.L.M. – galerija

 
 • Prodajne akcije i popusti

  Tvrtka MOVEX d.o.o. nastavlja sa ugodnim iznenađenjima.

  U tijeku je prodajna akcija ''NAŠA OPREMA - VAŠ USPJEH'' u sklopu koje svojim kupcima nudimo dio proizvoda po posebnim cijenama:

  Iskoristite priliku, opremite se kvalitetnim proizvodima i spremnije dočekajte ''bolje dane''. Akcija se odnosi na ograničenu količinu proizvoda, a vrijedi do isteka zaliha. Na ostali dio proizvoda iz naše ponude, nudimo dodatne rabate.

  Više informacija o proizvodima koji su trenutno na akciji, saznajte na tel.: 01 / 45 78 224.
 • Posao i karijera

  Ukoliko smatrate da bi svojim radom, znanjem i/ili iskustvom mogli pridonijeti rastu i razvoju naše tvrtke, molimo Vas pogledajte otvorena radna mjesta.

 • Financiranje

  Svi proizvodi iz zastupničkog programa tvrtke MOVEX d.o.o. mogu se financirati putem leasinga, a prema odabiru leasing kuće ovisno o želji kupca.

 • Potvrda proizvođača i certifikati

  Tvrtka MOVEX d.o.o. ovlašteni zastupnik i distributer proizvoda Müller Mitteltal iz Njemačke, izdaje za vaše rabljene Müller Mitteltal prikolice i poluprikolice Potvrde proizvođača i Certifikate (HERSTELLERBESTÄTIGUNG/MANUFACTURER’S CERTIFICATE).