Hrvatski | English | Français | Deutsch | Italiano | Español

Müller-Mitteltal – prikolice i poluprikolice

POTVRDA PROIZVOĐAČA I CERTIFIKATI

ZA RABLJENE MÜLLER MITTELTAL PRIKOLICE

 

Tvrtka MOVEX d.o.o. ovlašteni zastupnik i distributer proizvoda Müller Mitteltal iz Njemačke,

izdaje za vaše rabljene Müller Mitteltal prikolice i poluprikolice Potvrde proizvođača i Certifikate

(HERSTELLERBESTÄTIGUNG / MANUFACTURERS CERTIFICATE).

 

 


www.mueller-mitteltal.de

Koncepcija tvrtke Müller-Mitteltal oduvijek je bila ta da se za zahtjeve prijevoza pronađu individualna rješenja: već više od 70 godina mi smo pouzdani partner građevinske industrije, prometa i gospodarstva električne energije, komunalnih, poduzeća, poduzeća za zbrinjavanje otpada i poduzeća za reciklažu te špedicija.

Filozofija našeg poduzeća jest ponuditi najsuvremeniju tehniku vozila po prihvatljivim cijenama: Više od 50000 prikolica u prometu dobara to potvrđuje.

 

Dobri argumenti za kvalitetan proizvod

Veliki potencijal kamiona pri maksimalnoj pokretljivosti pretpostavlja visoku razinu tehničkog znanja i iskustva. Vlastiti razvoji i patenti samo naglašavaju veselje koje poduzeće Müller-Mitteltal nalazi u inovacijama. Sustavi osiguranja kvalitete dobivaju naše najveće standarde proizvodnje sve do isporuke. Sve ono što je uskraćeno područjima tehnike mjerenja i ispitivanja prepuštamo školovanim očima naših kvalificiranih suradnika.

Tako će Vaša prikolica dobiti atribut „Müller-Mitteltal” i uspijevat će postizati u svakodnevnici sve ono što od nje tražite.

Galerija slika Müller-Mitteltal prikolice i poluprikolice

 
 • Prodajne akcije i popusti

  Tvrtka MOVEX d.o.o. nastavlja sa ugodnim iznenađenjima.

  U tijeku je prodajna akcija ''NAŠA OPREMA - VAŠ USPJEH'' u sklopu koje svojim kupcima nudimo dio proizvoda po posebnim cijenama:

  Iskoristite priliku, opremite se kvalitetnim proizvodima i spremnije dočekajte ''bolje dane''. Akcija se odnosi na ograničenu količinu proizvoda, a vrijedi do isteka zaliha. Na ostali dio proizvoda iz naše ponude, nudimo dodatne rabate.

  Više informacija o proizvodima koji su trenutno na akciji, saznajte na tel.: 01 / 45 78 224.
 • Posao i karijera

  Ukoliko smatrate da bi svojim radom, znanjem i/ili iskustvom mogli pridonijeti rastu i razvoju naše tvrtke, molimo Vas pogledajte otvorena radna mjesta.

 • Financiranje

  Svi proizvodi iz zastupničkog programa tvrtke MOVEX d.o.o. mogu se financirati putem leasinga, a prema odabiru leasing kuće ovisno o želji kupca.

 • Potvrda proizvođača i certifikati

  Tvrtka MOVEX d.o.o. ovlašteni zastupnik i distributer proizvoda Müller Mitteltal iz Njemačke, izdaje za vaše rabljene Müller Mitteltal prikolice i poluprikolice Potvrde proizvođača i Certifikate (HERSTELLERBESTÄTIGUNG/MANUFACTURER’S CERTIFICATE).